Smokey Basterds BBQ CREW & MORE

Naast onze Foodtruck hebben wij een grote collectie aan BBQ's en Smokers.
Jaarlijks doen wij veel BBQ masterclasses, BBQ demonstraties, BBQ cateringen op locatie en doen wij mee aan BBQ wedstrijden.

Via onze socials zoals Insta en Facebook houden we je op de hoogte met wat we doen en delen we leuke tips, recepten en verloten we jaarlijks ook een paar plekken voor onze masterclasses.....

Instagram: Smokey Basterds klik hier
Facebook: Smokey Basterds klik hier


BBQ en meer........

Koken is onze passie en dat doen we allemaal op de bbq's! Een uit de hand gelopen verzameling met 1 doel! Genieten....

Waar we begonnen met 1 klein smokertje zijn we uitgekomen op een collectie van Kamado's, Smokers ( zwaarste 1500kg ), Santa Maria Grills, Asado's, BarrelQ's, UDS'ers en groeiende!

Wat willen wij als Smokey Basterd's?
Eigenlijk iedereen enthousiast maken met BBQ gerechten. Ruiken, proeven, beleven en herinneren. Heel cliché maar waar.
We maken op de bbq de klassiekers: Short Ribs, Spare Ribs, Pulled Pork, maar ook minder bekendere en zelf culinaire bbq gerechten; bijvoorbeeld onze Jamaican Jerk; een kokosnoot gevuld met zoete aardappel crème aangemaakt met jalapenos en yoghurt, BBQ mais met gerookte geklarifeerde boter, Jerk en daarboven op een schuim van gevolgelte en kokos. Of onze Druk and Dirty Côte de Boeuff, kreeft, bizon, reebout, zalm, langoustines, T-Bones, Korean Bavette & Kimchi en nog veel meer......

Zijn we op locatie te boeken?
Jazeker! Als wij komen BBQ'en dan blazen we jullie gasten omver met onze BBQ's en onze gerechten. En dit alles natuurlijk naar jullie eigen wens!

Masterclasses:
We hebben er al een groot aantal opzitten in 2019. Maar er staat nog 1 zomer editie op de planning en 4 wild/herfst/winter edities:

Data:
14 en 15 september 2019
5 en 6 oktober 2019
12 en 13 oktober 2019

We staan op een buitenlocatie van Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren ( nabij Apeldoorn )

Wat kun je verwachten?
Geen standaard masterclass! Niet alleen kijken daar geloven wij niet in. Zelf doen, proberen en leer de BBQ's aan te voelen.
We bereiden de gerechten op smokers, kamado's en Santa Maria Grills, Dutch ovens we leren je koken op deze bbq's en we laten de deelnemers alles zelf maken met elkaar.
Wij begeleiden en leggen uit maar zoals wij het geleerd hebben werkt het beter om te doen in plaats van te luisteren. ( ook een typisch mannen dingetje hoor ik nu in mijn oor gefluisterd!! )

We gaan aan de slag met gaven producten: bavette, Côte de Boeuff, Bizon, T-Bones, kreeft, Brisket, Short Ribs, Zeebaars etc allemaal met eigen bijgerechten zoals groenten, aardappel en dips, sauzen, rubs, marinades maar ook desserts, en zoete gerechten van de BBQ!
De herfst en winter gaan we aan de slag met; Hert, Fazant, Wildzwijn, eend, gans, groenten, desserts en aardappelen.

Het duurt van 13:00 uur tot 18:00 en aansluitend eten we altijd wat met elkaar.
Kosten 59,50 per persoon.

Klik hier voor onze presentatie:
Presentatie Smokey Basterds

foodtruck comfort food burgers and bbq's